19 ene 2011

O PATRONATO DE TURISMO DA PROVINCIA DE LUGO NOVAMENTENTE NA FEIRA INTERNACIONAL DO TURISMO EN MADRID (FITUR)

Hoxe mércores 19 de xaneiro dá comezo unha nova edición da Feira Internacional de Turismo (FITUR). O Consorcio de Turismo Ribeira Sacra participará ao igual que nos últimos catro anos, cunha destacada presenza no espazo dedicado a Galicia na feira.

Ademais do novo material de información recintemente editado como a guía, o plano, ou a nova colección de postais, comenzarán a distribuirse mostras do que será o merchandising oficial da Ribeira Sacra e que se porán a venda en diferentes puntos da zona nos próximos meses.

A Asociación Provincial de Empresarios de Hostalería de Lugo (APEHL) levará á Feira Internacional de Turismo (Fitur) a cuarta edición da guía ...E para comer, Lugo. Por segundo ano consecutivo, a presentación desta publicación suporá o inicio da programación que desenvolverá o pavillón dedicado a Galicia.

No acto, que está fixado para as 15.30 horas, tamén se dará a coñecer o Patronato de Turismo da provincia de Lugo. Intervirán o presidente da entidade, Julio Álvarez; o presidente da APEHL, José Francisco Real Castro; a secretaria xeral para ou Turismo, Carmen Pardo; e o conselleiro de Cultura e Turismo, Roberto Varela; así como o presidente da Deputación de Lugo, José Ramón Gómez Besteiro. Apoiarán o encontro a delegada territorial da Xunta en Lugo, Raquel Arias; o alcalde de Lugo, José López Orozco, e outros alcaldes da provincia. Ademais espérase a presenza de personaxes como Jenaro Castro, Julia Otero, Jorge Coira, Luis Tosar, Liborio García, Silvia Jato, Marta Rivera da Cruz, Fiorella Faltoyano, Fernando Ónega e José Ramón Ónega, que foron invitados á presentación.

Tras promocionar as comarcas lucenses, as festas populares e as rutas xacobeas, nesta nova entrega a guía realiza un percorrido polos «67 paraísos», é dicir, os concellos da provincia. O libro será trilingüe, con formato revista e moi gráfico. Ten unha tirada de 15.000 exemplares.

No hay comentarios:

Publicar un comentario